Blog

24ste colloquium ICT & Gezonheidszorg: 13 oktober 2020

Op dinsdag 13 oktober organiseert de werkgroep ICT4Care van NVKVV voor de 24ste keer een congres over ICT & gezondheidszorg. Een bijeenkomst die u niet mag missen! Wegens Corona vindt dit colloquium plaats in hybride vorm: u kan zowel virtueel deelnemen als 'live' in de Montil in Affligem.

Sinds vele jaren is dit colloquium met bijhorende beurs de ontmoetingsplek voor iedereen die bezig is met automatisering en zorgverlening binnen ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en eerstelijnszorg.

Tijdens de verschillende sessies krijgt u mee informatie over o.a. het actieplan eGezondheid, de digitalisering in de zorg, transmurale communicatie, innovatieve technologische oplossingen, medicatieveiligheid, procesoptimalisatie, ...

Ook Infohos Solutions & Xperthis steunen dit jaarlijkse event. Kom zeker langs op de onze stand!  We geven u graag een update over alle nieuwe ontwikkelingen in onze applicaties. Tot dan?!

ICT & Gezondheidszorg gaat door op 13 oktober in De Montil in Affligem. Alle informatie over dit conres vindt u op de website van ICT4Care.