Blog

Keynote Tine Blomme over e-invoicing en e-ordering op Arco User Conference

Wat zijn de nieuwigheden op het vlak van factuurbehandelingen -goedkeuring, E-ordering en E-invoicing, scanning en OCR? Hoe kan dit de administratieve processen in uw ziekenhuizen vereenvoudigen? Op de Acro User Conference op 19 september 2019 staan alle presentaties in het teken van 'A smooth transition to digital'. 

Ook Tine Blomme, Productmanager van Infohos BOEK en Infohos Economaat, komt aan het woord. Aan de hand van enkeleen aantal voorbeeldprojecten die samen met verschillende ziekenhuizen, Arco en Infohos Solutions opgezet werden, lichten we toe hoe e-invoicing en e-ordering kunnen zorgen voor efficiëntiewinst en kostenbesparing. 

Zo zal Tine Blomme o.a. het e-invoicingstraject dat opgezet werd in AZ Turnhout toelichten en geeft ze meer uitleg bij de volgende stappen die gezet zullen worden met de verschillende ziekenhuizen. een niet te missen conferentie dus voor iedereen die binnen de ziekenhuiswereld bezig is met administratieve procesoptimalisatie!

De conferentie gaat door op 19 september 2019 van 10u.30 tot 18u.30 in Lamot Mechelen. Inschrijven is gratis en kan via www.arco.be